Yummie!

Sommarens smarrigaste, enklaste, fräschaste och nyttigaste dessert?

Japp, det är sant, man kan få allt i ett!

Den här brukar jag svepa ihop på nolltid och den brukar få båda tummarna upp från både barn och vuxna. Att den dessutom är nyttig gör att man kan unna sig lite oftare! En perfekt avslutning på exempelvis en grillkväll eller varför inte på midsommarbuffén imorgon?

dessert1 dessert2

Ingredienser (2 personer):

1 burk Arla vaniljkesella (250g)

2 passionsfrukter

Färska hallon, jordgubbar eller andra valfria bär som du gillar.

 

Gör så här:

Töm vaniljkesellan i en bunke, gröp ur passionsfrukterna och häll över kesellan. Vispa krämen aningens fluffigt – för hand funkar finfint! Häll upp i dessertskålar eller cocktailglas och strössla hallon över. Använder jag jorgubbar brukar jag skiva dem innan jag lägger dem ovanpå krämen. Servera medan krämen fortfarande är kylskåpskall eller låt den stå i kylen fram till servering.

Tadaa!

Den här måste ni bara prova! Och det GÅR inte att misslyckas!