What about my hair?

gold1

Foto: Mikael Svensson, makeup: Mirela/Beautymind

Har fått flera frågor den senaste veckan om mitt hår; vilken färg det är, vilket märke etc. och faktiskt har jag inte haft en aning, men eftersom ni verkar vara ganska många som funderar på det och vill ha en liknande färg, frågade jag helt enkelt min frisör. Totalt grekiska för mig men om ni tar med det till eran frisör fattar han/hon nog galoppen. Jag har mörkbrunt hår naturligt, så färgen är såklart anpassad efter min grundfärg samt att jag hade lite ljusare utväxt. Här har ni hennes svar:

”Märket är Wella. Jag har färg i botten och toning på längderna. I botten 7.43 och 7.47 + lite 7.7 blandat med 6% och lite 9% väte för att ljusa upp samtidigt som det färgas in. Toningen på längderna är Wellas color touch med 1,9% väte och nummer 7.43.”

Japp, så är det.