Vad tycker ni?

20141030-191348.jpg
Dags för något nytt och fräscht! Min nya header!
Det är redan 2 år sen jag började blogga för Arvika Shopping – tänk vad tiden går fort och vad roligt det har varit! Målet var att skapa en portal som är det självklara valet om man vill hålla sig ajour med Arvikas rådande utbud förpackat i ett roligt forum, skrivet på ett underhållande sätt och med massor av tips och trender som underlättar för dig när du väl vill slå till! Under åren har vi växt så det knakat, vilket är otroligt kul och vi kan stolt säga att vi idag är större än jag någonsin vågat hoppas och tro! Allt tack vare er läsare och alla företag som trott på idén och vågat satsa, samt att vi har en fantastisk centrumförening i Arvika som lyssnat på mitt tjat om nytänk och gjort det hela möjligt. Jag applåderar. Och jag hoppas vi ska kunna fortsätta inspirera er lika mycket i framtiden!

Kram och stort TACK!