The dress for midsummer?

Har ni kirrat dressen för midsommar än?

Om inte ska ni få mitt bästa tips just nu.

Analys: Alla andra kommer komma i klänningar med blommor på – jo så är det nästan varje midsommar och speciellt nu när trenden pekar åt det blommiga hållet, men vet ni vad? Jag skulle bryta av med den andra heta trenden som gäller just nu; syrabehandlade tyger som resulterar i vad som liknar batikmönster. Hett, hett. Och naturligtvis har jag en i sikte som inte bara är rätt mönstrad utan har den skönaste sidenkvaliteten att spendera en hel dag/kväll/natt i!

Nyfikna?

Okej, drum rolls, här har ni den!

mid3mid1 mid2

Ni hittar den på FK Mode.

Märke: edc – ESPRIT

Prislappen? 1095:-

En grym klänning som man med fördel kan ha på de allra flesta kalas och tillställningar, jag skulle ha den när jag vill vara vardagsfin också. Bra cost per use med andra ord.

Butikerna har öppet som vanligt till kl.18:00 idag och resten av midsommarhelgens öppettider finner ni HÄR.