Tank you for tanking me

ti1 ti2 ti3

Jodå, jag kan stava, men här snackar vi tank top – dvs. linne. Och jag tankar gärna flera av den här.

Jag är sjukt nöjd med min tank som jag hade på mig på mig förra veckan – ni hittar inlägget HÄR.

Snyggt som det är, under kavaj eller skinnjacka – till jeans, kjol eller shorts.

Det jag gillade mest? Materialet som ger det schysta fallet jag är ute efter och som inte slimmar åt någonstans men ändå kirrar figuren på ett subtilt kvinnligt sätt. Jag är ett stort fan av T by Alexander Wang’s basic tee’s, just för att de faller så snyggt, men det här sitter banne mig lika bra och materialet i denna är mer slitstark och klarar bättre av tvätt än Alexander Wang’s som gärna vill tvättas i tvättpåse för att inte få små nopphål i det tunna tyget. Och den här kostar ju bara en sjättedel…. Så gissa om jag kommer bunkra upp med fler färger nu när jag både använt, tvättat och använt igen så jag VET att den håller.