Superfoodskväll @Supervaruhuset.se

I onsdags var jag på Superfoodskväll på Supervaruhuset! Det bjöds på föreläsning om varför vi både mår bättre och ser bättre ut genom att lägga till superfoods i vår kost, massor av smakprover, goodiebags, och hemgjorda jättesmaskiga chokladsuperbollar – kirrade receptet på dessa energibomber, så hojta till om ni vill ha ett receptinlägg på dem! Många av er undrar säkert; vad är superfoods då? Jo, det är 100% naturliga växter, bär, nötter etc. som har ett extremt högt näringsinnehåll och är extra gynnsamma för oss att äta – därav namnet superfoods. Mina två favoritsuperfoods är vetegräs och MSM – två riktigt enkla saker att lägga till i sin kost varje dag och som verkligen gör skillnad. Jag har blivit piggare, hyn har blivit klarare, jag känner att jag orkar mer och är mer fokuserad! Ni borde prova!

supervar1

Här är jag omringad av Arvikas superhjältar som driver webshopen Supervaruhuset; Marcus, Sara och Stefan.

supervar2

Superfoodsrevolutionen är här!

supervar3 supervar4

Ett swedish smorgasbord med superfoods som vi gäster fick prova oss igenom. Jag köpte på mig lite härliga raw chocolate bars – yum! Perfekta till kaffet på eftermiddagen!

supervar5