Stay on track

 

sho

Har ni kommit in i era träningsrutiner igen efter sommaren? Har ni några bra motivationstips för att komma igång igen? Hur gör ni? Berätta!

Förutom någon löprunda per vecka, powerwalks och några utomhusträningar med Hälsokompaniet har jag tagit det relativt mañana hela sommaren – skööönt!

Men nu börjar det rycka i träningstarmen igen och jag ser fram emot en höst med träning på hotellen när jag jobbar varvat med PT-träning hos Simon när jag är hemma.

Mitt bästa tips? Om jag verkligen inte känner för att träna men vet att jag borde? Bestämmer mig för att springa 1 runda i spåret istället för 3, kör 3 intervaller istället för 7, kör ett halvtimmespass, eller om jag verkligen inte vill gå utanför dörren? Planka – minst 3 minuter (3×1 min om du inte orkar i ett sträck). Jag brukar intala mig att det viktigaste är att jag gör någonting – för då har jag åtminstone överlistat latmasken i hjärnan, och bara det är en vinst. Och vet ni? De allra flesta gånger som jag kommit ut i löparspåret med målet att åtminstone springa ett varv och vara nöjd med det – har det slutat med att jag sprungit 3 i alla fall, för att det kändes bättre än jag trodde.

En annan motivationshöjare? Nya träningsskor. Och jag har riktat in mig på de här från Intersport – hur snygga?