Sommar i City

sommaricity4

Jag laddar för en storstadsweekend och med mig i bagaget följer:

– Räddaren mot trassligt hår och som dessutom doftar magiskt; leave-in-balsam – Untangled från Kevin Murphy/Noiz.

– Bästa skrubben fullproppad med peelande korn och välgörande oljor gör att morgonduschen är något jag längtar till – Biotherm’s Oil Therapy Huile de gommage/Kicks & Affection.

– Skönaste trosan i sommarens nya färg; Limoncello – Hanky Panky/BHaget. Psst…det finns såklart flera nya färger att välja mellan – in och kika på BHaget. Mitt nästa köp blir tvåfärgat.

– Nya CC-krämen City Miracle från Lancôme/Kicks & Affection ger ett matt resultat, smälter fint in i huden och har hela SPF50 – jag säger halleluja!

– Värd sin vikt i guld. Trots semester är jag aldrig nedkopplad, jobbmail & samtal varvas med rosévin, upptäcktsfärder och croissanter på närmsta rue. På min bästa kompis Iphone 6/Euronics, fixar jag det mesta och gör att jag klarar mig utan datorn i flera dagar.

– Jag älskar smaskiga läppar som påminner om godis. Min gamla favorit från Juicy Tube, Lancôme/Kicks & Affection, har återtagit plats nummer ett. Smaken? Pêche.

– Hatten på! Perfekta sättet att skydda huvudet från överhettning och håret från att blekas. Ska du investera i en klassiker är det en Panamahatt som står sig både kvalitets- och formmässigt. Spana in Sveders Herr för rätt stuk.

Dags att kicka igång värmeböljan!

Har du fortfarande inte rott hem alla sommarplagg, skor etc. inför semestern? Då har du väl inte missat rean på stan? Perfekt att ladda upp med sandaler, svala oversize skjortklänningar och extra bikinis.