SKYNDA FYNDA på MANSION!

WP_20150205_13_28_29_Pro

Blev överlycklig när jag häromdagen gick in på Mansion av en ren slump och sprang rakt på deras utförsäljning av porslinsserien ”Toscana”!! Som jag gått och tittat på den men det har inte blivit av att jag köpt den men nu går det inte att låta bli …! Och vilket pris!

Jättesnyggt porslin som verkligen sticker ut med sin vackra design! Jag älskar att duka vackra bord med en uttänkt färgskala, med duk och servetter i matchande färger och med stora uppläggsfat som ställs på mitten så att alla kan ta för sig!
”Toscana” finns i olika färger, jag fastnade för den plommonfärgade och köpte både assietter, mattallrikar, djupa tallrikar och 2 stora uppläggsfat men det finns också kvar lite olika skålar och muggar!

Nu kan mina kompisar förvänta sig en inbjudan till middag snart med ett vackert dukat bord (förhoppningsvis med god mat också …)!

PicMonkey Collage

Assiette 22 cm
Tallrik 30 cm
Djup tallrik 29,5 cm
Fat 40 cm

WP_20150205_13_28_47_Pro