Så fixar du Victoria Secret-lockarna!

Jag har fått många frågor från er läsare som är nyfikna på hur jag fixar mina lockar – och yes, här har ni min tutorial! Hemmagjord och lite sådär, men snart hörrni kommer ni få proffsiga videos inspelade på KK-salongen som visar frisyrtips! Yey!

Jag litar till fullo på Victoria Secret’s hårstylister och följer deras knep till punkt och pricka! Jag gör precis så här efter varje gång jag tvättat håret och sen låter jag det bara vara och borstar håret varje dag – de lockar jag har på filmen har jag haft i 6 dagar och efter så många dagar blir det ett snyggt självfall! Satsa alltså på att göra håret ordentligt en gång i veckan så har du stylat hår varje dag i en hel vecka (såvida du inte tvättar det då…). För att behålla så mycket som möjligt av lockarna sover jag med fläta varje natt – sliter dessutom mindre på håret!

Tack Marie för att du ställde upp med modellande och kulisser!

Klicka på länken så kommer en liten pop-up ruta med filmen!

IMG_8752

Produkterna jag använder mig av: hårspray från Wella ProSeries – ICA, hårolja L’Oreal Professionnel Mythic Oil – KK Salongen, rundborste – Kicks, locktång Babyliss – Richardsons.