Piffa till soffan

Välkomna till min present och interiörblogg. Mitt namn är Linda och tanken med denna blogg är att Ni ska få tips och idéer på inredning och presenter som kan köpas i Arvikas butiker. Jag har alltid haft ett stort intresse för färg, form och vackra ting och hoppas att mina tips ska kunna ge er lite inspiration till hemmet. Jag tar tacksamt emot förslag på vad Ni skulle vilja läsa om så lämna gärna en kommentar!

Något som verkligen piffar till soffan eller fåtöljen är kuddar. På EM-möbler finns det kuddar med mönster och färger för alla smaker. Här har jag tagit fram lite tips på några snygga kombinationer.

Vit soffa med fina kuddar

Vit soffa med torkosa kuddar samt turkos pläd. Vitt soffbord samt skål och blockljus i turkos och en grå matta.

Ljusgrå soffa med fina dekorationskuddar

svart sodda med dekorationskuddar

Lila fåtölj med dekorationskuddar

Just nu har EM-möbler även soffbytardagar. För din gamla soffa får du 1000:-, gäller vid nybeställning av valfri soffa, bäddsoffa eller fåtölj för minst 8000:-. Gäller t o m 2/3-2014.