On my lashes

lsd lsd1

Igår när jag var på Beautymind och fixade nya fransar hade den här rackaren äntligen kommit in. Som bekant när man har gjort fransförlängning ska man vara försiktig med produkter som innehåller olja på sina fransar då det kan göra att limmet lossnar, det gäller allt från remover till ögoncreme och mascara. Remover etc. har jag hittat flera utan olja på ICA, Kicks etc. men oljefria mascaror har jag letat med lupp efter för att hitta, för JO jag sminkar mina underfransar med mascara och sen när jag ska ut på fest vill jag alltid kräma i fransarna lite extra eller när någon frans faller av vill man inte att det ska synas lika väl och fyller därför ut med mascara, men inte hittat någon. Så den här välkomnas med en bamsekram. Att den dessutom är klumpfri, går lätt att ta bort och innehåller serum som vårdar och boostar tillväxten på dina egna fransar gör den till en otagbar homerun. Priset? 279:- Som vilken bra mascara som helst helt enkelt.