Nytt i garderoben

ski1 ski2 ski3 ski4 ski5

Den här skinnjackan förtjänar ett stort OMG. Perfekt uppdaterad för att komplettera min skinnjackegarderob – för jo, skinnjackan är by far mitt mest använda plagg i garderoben – jag har dem till allt – året runt! En investering alltså.

Detaljerna jag kollar efter? Guld känns nytt & fräscht, dragkedjorna på armarna är fram istället för bak vilket gör att klockan/armbanden syns om man drar upp kedjan lite – snyggt, spännena i sidan tuffar till och kombinationen av färger är sååå rätt. Kärlek vid första ögonkastet och på fem minuter hade jag bestämt mig – japp, vi skulle dela livet ihop. Att skinnet dessutom är mjukare än en barnrumpa gör att det känns som om man bär en myströja.

Märket heter Oui och ni hittar den på Pikant, men skynda om ni vill vara säkra på att haffa er storlek – inget som kommer kompletteras i sortimentet under hösten! Och visst är det väl kul att inte så många har en likadan? Det tycker i alla fall jag. Ni kommer få se den på inom kort.

Priset? 3499:-