Det bara vattnas i munnen när man ser Stefan på Statts nya meny!
Vilken rätt är min favorit just nu? oh la la lamm!
Lammytterfilén från John Stone smälter i munnen. Den tillagas med kappan kvar för bästa smakupplevelse och som den smakar! Till lammet serveras en färggrann, vacker rostad morotspuré smaksatt med chili och ingefära som med sina smakkombinationer kompletterar det milda lammet perfekt. Dessutom får man också en krämig potatisterrin med örter som ger det där lilla extra för oss som är riktigt hungriga …
John Stones (f.d. Donald Russel) kött måste smakas för att man ska förstå vilken kvalité det är! Det kommer ifrån Irlands absolut bästa och speciellt utvalda gårdar där djuren betar fritt större delen av året.. Köttet kontrolleras i sex olika steg innan det får godkännas och säljas.
Här behöver man inte fundera på kvalitén på råvaran, jag blir så glad när restauranger satsar tid och pengar för att ge gästen bästa valuta för sina pengar, heja Statt!