Naughty nautical sunday funday – full steam ahead

nagellack1 nagellack2 nagellack3 nagellack4

Kvällens göra?

Testa Essie’s nya sommarlack. Vad sägs om sunday funday, nuagthy nautical och full steam ahead? Blir glad bara av namnen.

Reorna i stan har börjat och samtidigt som jag gläds åt de finfina fynd man kan göra såhär i början på rean när det inte är så utplockat längtar jag efter höstkollektionerna! I know, men i min hjärna är det höstmode som gäller. Det är nu jag förbereder plåtningar för i höst, vad ska visas fram, vilka makeuplooker gäller, vilka är de hetaste trenderna etc. så att jag kan bomba er med det i augusti/september. Närmast väntar en checklista på vad ni kan fynda på rean som även funkar lika bra i höst!

Men håll er här ikväll, för om en stund ska ni få sett mitt dunderfynd som jag gjorde idag och som ni bara inte vill missa! Jag säger kvalitet & design till 80% rabatt! Armnyp.