Min lycka är gjord (och er också)!!

#smalltownshopping
Vi har verkligen en bra utbud av affärer i lilla Arvika som byter, blandar och vågar experimentera med sitt sortiment för att vi kunder ska få vad vi söker och även få sånt vi inte visste att vi behövde …! 
Idag blev min lycka total när jag sprang på Nicholas Vahes fantastiska produkter, dom kan få vilken hemmakock som helst att framstå som en stjärna i köket!

Majjo NV  Hellman´s majjo har alltid stått högst på min lista men här finns hård konkurrens, just nu är min favvo ”Pepper Green” (underbart gott till det hårdkokta frukostägget, då vaknar man upp …)!

WP_20151005_15_22_29_Pro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rekommenderar varmt den här kryddkvarnen med  ”Meat Spice” gjord på provencalska örter, lök, vitlök och sweet chili. Klappa in i köttet innan du grillar det eller till pasta (värm olivolja, en klick smör och några matskedar av kryddan i kastrullen när pastan rinner av, vänd ner den rör om och strö över finriven parmesan). ”Ketchup Deluxe” smaksatt med svarta oliver och rosmarin är vansinnigt god till pasta och kött, ja till det mesta!

WP_20151005_14_45_15_ProAtt komma in på Arvika Interiör och se hyllorna med produkter från Nicolas Vahé gör mig lycklig …
Jag har alltid köpt hans produkter på nätet men nu kan jag bara slinka in i affären och stå och titta och känna på produkterna, min lycka är fullständig när jag går ut med en påse i handen …

WP_20151005_14_32_07_Pro