Klänningsvecka! Del1 av 4

klänningkappan1 klänningkappan2 klänningkappan3 klänningkappan4

//Klänning Ilse Jacobsen, Kappan//

Klänningar är det plagg jag har flest av i min garderob och jag älskar att mixa och trixa med dem. Ibland kör jag finlir fullt ut med klackar och lyxig päls eller kappa, men oftast matchar jag med converse eller boots och skinnjacka. Tänk utanför boxen när det gäller klänningar är mitt råd – klä upp och klä ner – inget är fel. Och jag har alltid klänning på mig om jag ska på kalas, dop, bröllop etc, No mercy. Det är ett stilmåste. Men det är svårt att hitta snygga varianter som kan matchas på de flesta sätt och som inte går ur tiden… Och just därför har jag plockat ut mina favoritklänningar som bockar av alla kriterier samtidigt som jag visar hur jag helst matchar dem. Först ut är en klänning från Ilse Jacobsen i underbar kvalitet, som boostar brösten och döljer magen – en riktigt figurfixare. För min del förälskade jag mig i färgerna och mönstret. Och för att Ilse Jacobsen är en grym designer och tillverkar kvalitet som man kan njuta av i många år. En bra investering med andra ord.