Keep it up

workt3 workt2

Peppande texter har alltid varit min grej och hur skönt är det inte när man läser ’Keep it up’ på tishan när man ser sig själv i spegeln på träningen? Jag är lättlurad och orkar helt enkelt fler repetitioner. Mind games ska inte underskattas. Ni borde testa!

T-shirten är från höstkollektionen hos Energetics/Intersport, men kanske finns det någon kvar? Annars är jag sjukt sugen på att uppdatera träningsgarderoben med de HÄR (jag kör på 160 – mittemellan xsmall och small typ) och de HÄR.

workt

Och näää…det finns inga genvägar till en kickass butt – bara en herrans massa utfall. Det positiva? Det ger snabbt resultat. Och jag brukar trösta mig med att; Visst, träning kan köpas för pengar – men inte resultatet. Ingen kommer göra det åt dig. Och så är det för ALLA, oavsett Hollywoodkändis eller inte.

Keep it up! Snart är beach 2014 här! Snabba resultat? Ring första bästa PT på Hälsokompaniet och boka en tid! Då får du träna på exakt det DU vill/behöver träna på. Mina PT-pass med Simon är ovärderliga, och väldigt ombytliga! Varje gång är det olika former av träning som är anpassade till mig, och det gör att träningen heller aldrig blir enformig om man har svårt att variera sig själv.