Kanonpris på mina favvobågar!

Vilket väder det är! Och vad passar bättre att tipsa om än ett riktigt schysst erbjudande på mina favvobågar från Rayban?

pas1 pas2

Om det är något märke i min solglasögonlåda som är mer representerat än andra – så är det Rayban. Modellerna är snygga – glasen är sköna för ögonen – och de passar till allt! Självklart har jag de klassiska Wayfarers och aviators i de vanliga färgerna (svart och guld & svart) men jag gillar ju att ta ut svängarna lite och här ser ni mina favoriter just nu och precis som förra sommaren satsar jag på spegelglas i färg. så kallade oljeglas – eller mina silverspegelglas.

pos3

´Just nu har Synsam erbjudande på alla Rayban solisar – allt från wayfarers till aviators och clubmasters – FÖR BARA 995:- Oavsett färg eller glas! Riktigt bra bågar till ett riktigt bra pris! Passa på säger jag! Jag är sugen på ett par clubmasters i tortoise till samlingen. Lite retro sådär.

Erbjudandet gäller fram till 18 juni.