KAKEL I SOMMAR

 

Ett tips på bordet istället för duk eller bricka är att lägga kakelplattor. Riktigt snyggt och man kan variera som man vill efter tycke och smak. Jag kom över några leftovers på Colorama. De har även lagt ut i butik och säljer till styckpris om man är sugen med lite olika mönster. Så här blev det på mitt bord ute.

image

image

image

Nedan kommer lite mer inspirationsbilder med marockanskt kakel. Vissa av dessa kakel finns att beställa till styckpris.

loppisverkstan

 

Något annat kul man kan göra är bord av lastpallar med kakel på. Butiker som t ex Marimej vet jag säljer lastpallar till en billig peng. Detta blir en snygg brytning mot en t ex konstrottinggrupp. Det är alltid snyggt att blanda olika material.

lastpall med kakel

lastpallvitt

Själv kommer jag att behålla mina lastpallar naturfärgade. Kommer bilder när de är klara.