Insta news

instass

// Decembers snyggaste partyclutch hittar ni på M&B Fashion // Ni har hört det förr, men Air Stockings är verkligen grejen för felfria ben –  BHaget och Beautymind är återförsäljare till trollerisprayen // Det här serumet räddar mig dagen efter sena partynätter eller mot hård vinterkyla – en fyra veckors kur trollar bort fina linjer och hyn får en ny lyster – perfekt inför alla jul- & nyårsfester. Clarins Double Serum, Kicks // Vad händer när Simon på Hälsokompaniet häller vatten på Under Armours/Intersport hoodie ? Spana in filmen på instagram! // Förra helgen var jag på ett event hos Beautymind – och ni spanar just nu på min grymma goodiebag – fler bilder från eventet kommer snart på bloggen! // Spanar nya solisar från Gucci på Synsam – huuur snygga är inte dessa? // Mitt bästa tips för att kunna använda din favoritkappa hela vintern? Köp en lättviktsdunjacka och använd under. Bygger noll och ingenting men  värmer superbra! Finns på de flesta ställen i stan som säljer jackor – det här måste ni prova! // Jag har hittat nya frukostfavoriter på ICA – antioxidanter är mina bästa vänner // Mina nya träningsskor från Reebok är formgjutna efter mina fötter – resultatet? Som ett par strumpor. What more to ask for? 999:- hos Intersport //

@veronicasvensson1