Höstnytt på Häll!


Det bästa med hösten är att Häll öppnar igen efter sommaruppehållet!

Och vilka nyheter dom har att presentera för oss …

Tomahawke

 

 

 

 

 

 

 

 

Meny II

 

 
Det råder stor efterfrågan på svenska råvaror inom restaurangbranschen idag, så även i Arvika, och Häll är inte sena att haka på efter gästernas önskemål!
Grill II

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Med den nya höstmenyn presenteras en del svenskt kött som har testats noga för att hålla den eftersträvade kvalité som Häll kräver!  Även Australien och Sydamerika kommer att bidra med kött på den genomtänkta menyn. Nya såser och en massa olika tillbehör kommer också att presenteras. Dessutom kommer dessertmenyn under hösten att bli helt ekologisk, bra va?

VinkällareGlas rött vin

Även vinkällaren får sig en omgång och fylls på med lite nya årgångar och producenter, allt för att mat och vin ska kunna samspela på bästa sätt!
Glas rött vin

 

 

 

 

 
Fredag den 4 september är det dags, glöm inte att boka bord!
Vi ses väl där!?

Boka bord