Helgens definitiva köp

Synsamsolisar1

Ni har väl inte missat att Synsam har kampanj på Ray Ban Aviators (de klassiska pilotglasögonen) och Wayfarers? Till min stora lycka gäller det även oljeglasen – eller som benämningen heter; 80’s flash lenses – i alla färger! Hur snygg är inte Chiara Ferragni i sina gröna wayfarers med flash lens? Det får bli helgens köp om de passar mig – annars tar jag de klassiska Aviators som jag VET sitter som gjutet på min näsa varje sommar – klassiska i guld, förra året mirrors i silver och i sommar uppdaterar jag med oljeglas – yey!

Vilka är dina favoriter?

 

Psst…såklart gäller kampanjpriset de ”vanliga” aviators och wayfarers utan spegelglas också! Väl investerade pengar och japp, du får vad du betalar för när det gäller solglasögon. Det upptäckte jag för lite drygt 10 år sen när jag köpte mina första Gucci efter att ha köpt billiga varianter för någon hundralapp eller två. Förutom kvaliteten; att slippa kisa och kisrynkorna som kommer till följd, kunna titta mot solen utan att blinka och ändå se tydligt inomhus är övervägande faktorer. Och faktiskt, peppar, peppar, så slarvar man inte bort dem lika lätt, eller sätter sig på dem när de är lite dyrare – man blir helt enkelt mer rädd om dem – eller i alla fall jag blir det. Win – win.

Mikaelbästa

Min lillebror i sina Large Metal Aviators i den klassiska färgen.

 

raybanmirror

Och jag i mina silver Large Metal Aviators.