Hanky Panky till Arvika!

20140522-180234.jpg
Äntligen, äntligen, äntligen har mina favvotrosor kommit till Arvika! HURRA!! Eller favvotrosor räcker inte. Jag använder ALLTID Hanky Panky och det är ingen överdrift om det ligger ett 70-80-tal – alla i OLIKA färger i min underklädeslåda as we speak (ja, jag reser ju hela tiden så det är inte ovanligt att jag är borta en längre tid i sträck eller att jag inte hinner tvätta mellan pitstopen hemma – därav det gigantiska antalet). Jag älskar dem. Som trogen användare i snart 15 år så vet jag att inga trosor håller bättre. Färgen behålls, spetsen håller sig fin i tvätten och resåren är oförändrad efter fler tvättar än jag kan räkna, så för mig är det väl investerade 199:- som de kostar per styck. Dessutom är man ALLTID snygg under! En jämn hög nivå är min grej.
Varför jag fortsätter använda dem varje dag utöver hållbarheten? För att passformen är FAB, är sååå bekväma att ha på sig och så skär de inte in i sidan. Ni vet när man får en helt ogrundad liten fettvalk vid troskanten som inte är speciellt snygg? Just det. Den är puts väck med dessa. Storleken är onesize, men de passar lika bra på någon som är en XS som en Large skulle jag säga. De finns i alla regnbågens färger, och de som precis kommit in hos BHaget är: svart, ivory, puderrosa, neonrosa, ljusblå och klarblå. MEN, vill ni ha någon annan färg, säg gärna till i butiken så tar de hem fler färger! Det här är ren och skär underklädeslycka mina vänner!

//Hanky Panky trosor, BHaget 199:-//