GRÖNA ÖVERLEVARE OCH DE SNYGGASTE KRUKORNA

Tyvärr måste jag erkänna att jag inte hör till de som pysslar om sina gröna växter hemma. Hos mig måste det finnas starka överlevare som inte behöver dricka vatten varje dag. Kan tänka mig att många känner igen sig i detta:) Därför måste jag säga att kaktustrenden passar mig alldeles utmärkt. Här kommer några till som klarar den hårda behandlingen.

FullSizeRender (1)

Listar 5 favoriter nedan

garderobsblomma

Garderobsblomma

flasklilja

Flasklilja

svärmorstunga

Svärmorstunga

highchaparall

High Caparall kaktus

aleovera

Aloe vera

Finns otroligt mycket snygga krukor nu. Själv har jag snöat in lite på korg och guldigt. Ett tips att förändra krukor snabbt om du tröttnat på färgen är att spraya dem. Jag är ett stort fan av sprayfärg eftersom det går så snabbt. Mässingkrukan på den översta bilden är en sprayad kruka. Har du varken tid eller lust till egenfix så finns det färdigt att köpa i sortimenten nu.

IMG_4328Fina pasteller och guld. Dessa hittar ni hos Solrosen.

wessman_for_dbkd_55be60f89606ee4509915967Lite spikes? Wessman för DBKD. Utvalt sortiment finns hos Arvika Interiör.

IMG_4297

De här snygga amplarna på uteplatsen i sommar är ett måste. Ni hittar dem hos Hedlunds Blommor.

VI SYNS PÅ TJEJKVÄLLEN DEN 28/4 //Erica