Gratis sminkning på Kicks

re1 re2

Foto: Caroline Vikander

Japp, ni läste rätt!

Hela nästa vecka har Kicks makeupdagar och det betyder att deras duktiga makeupartister lägger en dagmakeup eller en kvällsmakeup på dig – helt utan kostnad! Sminkningen tar ca 15 minuter och du får förutom en snygg make, riktlinjer om vilka färger du passar i och t ex vilken foundation som passar bäst till din hudton – sådana där svåra grejer som t.o.m en beautyjunkie som jag tycker är tricky. Så passa på – jag suger alltid i mig som en svamp när det kommer till sminktips från proffsen!

Det kommer vara drop-in, men de har laddat upp med två sminkbord, så de kommer kunna klara 7-8 st i timmen, så det kommer gå undan! Start måndag morgon kl.10:00 alltså!

Igår testade jag kvällsmakeupen som ni ser på bilderna ovan – som jag för övrigt blev helt kär i och ALLA skuggona fick följa med mig hem plus den diskreta liplinern & lipglosset. Idag var det dags för vardagsmakeupen – även den en riktig vinnare som liknar väldigt mycket min egna vardagsmkeup för er som frågat efter det – perfekt skuggig med en fin kajal som ramar in ögat.

Imorgon visar jag dagmakeupen samt berättar vilka produkter & färger som använts i båda makeuperna, för er som kanske inte har möjlighet att bli sminkade under veckan, så kan ni ändå fixa looken hemma genom att bara kirra rätt färger – bra va?

re3