A few grams of insta

instagramcollage1

På min instagram veronicasvensson1 får ni följa med mig bakom kulisserna – det här (och mycket mer) har jag pysslat med sedan sist:

//Två dagar före jul diskuterades framtiden över en middag, ett nytt utlandsjobb & flytt väntar inom kort.//Mitt i julstressen checkade jag ut från jobb & måsten och in på SPA, tvåvåningssvit och lyx. Välbehövligt efter en höst i Formel-1 tempo.// Ytterligare ett par leopumps (kommer ni ihåg de andra från Steve Madden på Bergqvist Skor?) har sållat sig till min skohylla – perfekta partypumpsen till en enkel svart look.//Nyårsafton firades som sig bör – ordentligt – 5 rätters, bubbel, fyrverkerier och partaj.//En sneak peek från mitt hem.//Arbete pågår. Kaffe i koppen och massa idéer för Arvika Shopping 2015 arbetas fram!// Min vardagsuniform just nu stavas grått och rött – en förbaskat lyckad kombo mot blek vinterhy.//Gillar ni sushi? Prova Waguybiff på rullen nästa gång – top notch.//Ett trendtips för 2015 – 50 nyanser av blått.//