A few grams of insta

Eftersom det var så längesen, så tycker jag att vi river av två uppdateringar av instagram på en gång:

instas2

//I Trondheim blir jag alltid väl omhändertagen – den här gången med den här fina sviten.//Vad jag helst ropar in till lunch? Mozzarella, tomat och parmaskinka. Kittlande för smaklökarna.//En given körsbärsblomsbild varje vår.//Jag firade påsk i orange.//Äntligen börjar min Walk-in-closet i nya lägenheten komma på plats och mina skor står nu fint uppradade likt en skobutik.//Picknick är underskattat – fick mersmak.//Jag har firat och firat och firat. Födelsedagarna har avlöst varandra i ett rasande tempo – men jag klagar inte. SKÅL.//Tjejhäng i min smak.//Surprise, surprise! På mindre än 12 timmar fick jag ställa om från work mode till semesterfirare – tack mamma & pappa för bästa påskpresenten.//

instas3

//Vad jag vinkar in i baren nowadays? Skinny Mojitos.//Jag har fått njuta av semester och gjort det i snyggaste spegelglasen från Rayban.//Ett inställt flyg och hemresa en dag senare än planerat.//Jag älskar tjusiga inpackningar.//Sportade magkort på en fest för ett par veckor sen – love it!//Blandade till en strawberry skinny mojito inför en fest – recept är efterfrågat och kommer upp på bloggen inom kort.//Bästa torsdagsunderhållningen stod biofilmen The other woman för – tillsammans med grymt sällskap – vänner och vin. Roligaste tjejfilmen på länge – GÅ OCH SE!//90-talet är tillbaka trendmässigt och vad passade bättre än 90-tals tema på senaste festen? Snedlugg, runda solisar, knut på tishan och flanellskjorta – check.//Söndagssysselsätting? Auktioner. I söndags ropade jag in den här Strindbergslampan.//

Ni finner mig på: veronicasvensson1