A few grams of insta

insta

Vad jag pysslat med sen sist? Förutom ett fullspäckat jobbschema med flygresor och 4 nätter på hotell varje vecka, har helgerna avlöst varandra med modeveckor, weekends, partyn och mässor i ett rasande tempo. Lägg till planera ett stort Yves Saint Laurent-event, hålla bloggen uppdaterad och en flytt på det. Förra helgen firade jag min första lediga dag, inkluderat lördagar och söndagar sen före jul. Men jag älskar det. De senaste veckorna då? Okej, here we go:

//Jag kör på trasiga jeans i vår och jag har inte sett en enda fashionista/modell/bloggare som haft HELA jeans på sig den senaste tiden. Skållhet trend. Köp trasiga eller köp ett sandpapper och fixa slitningen själv.//Jag har hyllat min fantastiska makeupartist Mirela på Beautymind som sminkar mig inför varje scenframträdande eller party – här på #YSLARVIKA. Hon trollar fram en perfekt felfri hy, fixar suget i blicken och plutvänliga läppar – precis som jag vill ha det.//Gult är INTE fult. Och kommer aldrig vara. Så det så.//Mina två badkompisar anlände för en dryg vecka sen till Bhaget – såå snygga! Köper alltid säsongens badkläder tidigt, så slipper jag orden; ”Slutsålt”, eller ”vi har tyvärr inte din storlek kvar”.//När jag fick två King size-sängar på mitt hotellrum i förra veckan fick jag en rejäl flashback till Las Vegas – amerikansk överdådighet när den är som bäst.//Jodå, jag äter fortfarande LCHF! Varför? För att jag helt enkelt mår bättre av att skippa pasta, potatis, bröd och mjöl. Här ser ni min restaurangbeställning för några veckor sen – en burgare utan bröd och istället för pommes – en caesarsallad.//Sångaren Kurt Nilsen lånade ut sitt hotellrum och sin hatt till mig i söndags – vad tycks?//Alla mina favoritskuggor i en – Chanel Lumieres Facettes 537.//Solig söndag firades med klänning från Vila/M&B Fashion och skinnjacka från Jofama/Kappan.//I mitt badrumskåp hittar ni den här produkten – krämar ur det allra bästa ur mina krämer – som en superbooster. Shiseido Ibuki Softening Concentrate.//Ananas i prydnadsform i alla ära, men jag kör på the real shit.//Var sjätte vecka samlas vi – tjejgänget – och dricker vin. Som livselixir för själen.//