Grabbar, play it vintage

mel1 mel2 mel3

//Computer bag Spikes & Sparrow Väskaffären//

Jag har fått frågan flera gånger om jag inte kan tipsa om snygga dataväskor till grabbar, och som inte bara rymmer datan utan även pennor, block, ja vad man nu kan tänka behöva i sin vardag, men jag tycker i allmänhet att traditionella dataväskor är sooo boring, så jag har väntat med att tipsa om det för att jag helt enkelt inte har hittat någon som jag hajat till på. Tills nu.

Distressed leather som ger en snygg vintagekänsla –  vintage is the new black when in comes to leather for men, och jag ser trenden bland både businessmen i kostym när jag flyger och bland yngre killar till jeans och converse/kängor på Oslos gator. Tänk personlighet – och den här osar av det trots att den inte har 30 år på nacken.

mel4  mel7 mel8 STREETFSN tumblr_mnwfxsfLJH1rxs2p1o1_500