Frysa i tunna strumpbyxor? Inte längre.

dim

Vill ni ha ett riktigt bra nyårstips från mig?

Okej, ska bli.

Tänk dig detta scenario:

Du står ute och tittar på underbara fyrverkerier imorgon natt och kan inte riktigt koncentrera dig och njuta till fullo eftersom du som vanligt fryser om benen i dina tunna strumpbyxor, 100 denier eller inte – nog tusan är det lika kallt.- What to do?

Jo. Tillåt mig presentera de här strumpisarna från Dim som är lika tunna som vanliga strumpbyxor men isolerar perfekt mot kylan! Hur grymt? Och inomhus är de precis som vanliga strumpbyxor – dvs. inte varmare. Och som om inte det räcker är de sjukt slitstarka – inga  maskor – och går att tvätta åtskilliga gånger – vilket jag nästan aldrig kan göra med mina vanliga!

Var? BHaget. Pris: 129:-

Och nej, det är inte försent. Imorgon är det öppet mellan 10-14 på stan! Perfekt. Själv ska jag kirra det sista till min nyårsoutfit!

dim1