En topp – 3 sätt att matcha

20141008-090912.jpg
Med rätt plagg kan du kombinera i oändligheter!
Att kunna använda samma plagg till flera olika tillfällen och stilar är A och O för en bra basgarderob. Det är oftast den här frågan jag ställer mig själv innan jag slår till, vad passar den med som jag redan har i garderoben? Kan jag använda den både till vardags, fest och jobb? Är svaret ja, då vet jag att den kommer bli välanvänd och ett bra basköp. Här ovanför ser ni ett enkelt exempel på en snygg mönstrad blus/topp från Saint Tropez (märket som för övrigt precis kommit till stan till Nanna Ohlssons!) och hur man kan tänka för att få till stilen!

Tv: Jobb. Med ett par vita jeans och svart kavaj eller varför inte tvärtom? Pumps eller ankelboots funkar strålande till. Enkelt och snyggt.

Mitten: Trendig vardag. Svarta jeans, kappa med skinndetaljer eller en skinnjacka, grövre boots och hatt. Avslappnat men med hög trendfaktor utan större ansträngning!

Th: Fest. Addera ett par skinnbrallor eller vaxade jeans, klackar och ett stort statementhalsband och du är redo för allt från AW till date till nattklubb.

//Topp Saint Tropez, Nanna Ohlssons Eftr.//