Dags att kasta loss

orrholmen5
Det har gått 2,5 år sen Arvika Shoppings blogg startades helt från noll och idag kan jag stolt säga att vi har nästan 2400 följare på Facebook och mer än det dubbla antalet unika besökare spanar in arvikashopping.se varje månad. Hurra! Att satsningen på sociala medier har uppskattats av er läsare gläder mig otroligt mycket och jag hoppas att ni alla har fått bra shoppingtips och roliga upplevelser till följd av bloggen under dessa år! (Psst…ni har väl förresten inte missat att vi finns på instagram under @arvikashopping ?) Inte nog med att bloggen inspirerar och ger shoppingtips till er i Arvika, så fungerar den som marknadsföringsportal i resten av Sverige och Norge. Vi har faktiskt t.o.m. utvandrade följare i världens alla hörn, allt från Nya Zeeland till USA och Sydafrika. Tusen tack för att ni sätter Arvika på kartan!
Jag är oerhört tacksam och glad för dessa år med Arvika Shopping och alla fina läsare, men tiden har nu kommit då det är dags att spola fram bandet, möta nya utmaningar och fortsätta min karriär på annat håll. Jag lämnar med varm hand över det fortsatta bloggandet på arvikashopping.se till Erica, Cathrin och min framtida ersättare och jag hoppas verkligen att ni ska fortsätta följa, gilla och sätta Arvika på kartan som riktiga ambassadörer för er stad! Det kommer jag att vara, oavsett var i världen jag befinner mig. Och vem vet, kanske ses vi igen?

Ett stort tack till alla er läsare som stöttat, följt, slutit upp på alla upptåg och kommit med feedback! Ni är bäst!

Kramar till er alla!

/Veronica

orrholmen6