Catch a falling star

efva

Om jag tog studenten? Ja då skulle det här stjärnfallet av smycken från Efva Attling stå på min önskelista. Verkligen något vackert och symboliskt att ge bort och inte minst lika roligt att få! Kollektionen heter Catch a Falling Star och det är precis vad man måste göra i livet också – som en påminnelse om att man måste ta chansen när den uppenbarar sig och våga lämna sin bekvämlighetszon för att ta ett kliv framåt. Vad passar bättre när man ska lämna den trygga skolan för att kicka igång livets riktiga äventyr? Det finns allt från snygga örhängen till halsband och ear cuffs och ni hittar dem på Guld & Gåvor.

falling1 falling2

Min personliga favorit är ear cuffen och örhängena med flera stjärnor. Priser: 600:- för stjärnörhängena med en stjärna, 1100:- för örhängena med flera stjärnor, och 1000:- för ear cuffen.
Och mitt bästa tips till alla studenter (och alla andra såklart) är just det – ta chansen! Gör något som får ditt hjärta att klappa fortare, handsvetten komma och darren på rösten att ge sig till känna. Att ta ett steg ur min bekvämlighetszon och göra något jag aldrig gjort förut och våga chansa har tagit mig var jag är idag. Den där känslan av spänning och nervositet är vad som driver mig framåt och var jag befinner mig om 10-20 år är fortfarande ett oskrivet blad. Vilket är en förbaskat skön känsla!