I min väska

När det vankas drinkar i eftermiddagssolen för att sedan övergå i en partynatt hittar ni i min väska, förutom pengar, kort & mobil, mina foldable RayBan Wayfarers (Synsam) – hopvikbart is the shit, örhängen i form av papegojor – bästa trixet för att piffa till partylooken, och ett läppglans från Juicy Tubes (Kicks) med smak av …

I min väska

Pustar ut efter helgens mässa, goda middagar, bubblande skratt, sena morgontimmar och hög musik på mitt hotellrum efter att återigen ha landat i Oslo under eftermiddagen och det är dags att ladda om för en ny jobbvecka. I min handväska aka first aid kit hittade ni under helgen lipgloss, torrschampo, den HÄR ansiktssprayen i resestorlek, Persols, …

Redo för stranden

Detta har jag packat ner i min strandväska. Snygg kimono med matchande bikini från Lindex. En klassisk baddräkt, djuriska flippflopp som matchar strandväskan från KappAhl. Det kan vara skönt att ha med sig en hatt och som dessutom är en snygg assessoar. Denna är från KappAhl. En fin handduk från Hemtex gör det extra trevligt. Det …

Solfavoriter

Snart långhelg och jag hoppas på massor av sol! Passade på att uppdatera badrumsskåpet förra helgen med ny solskyddsfaktor. Ni vet väl att förra sommarens kräm eller spray inte längre är att räkna med? Solkräm är en färskvara och max 12 månader håller en öppnad flaska eller tub. När de kommer till solskyddsfaktor använder jag alltid …