Bitsk Betnér på Bryggan

Vilken superkväll, det är så kul med dessa ”stand-up”kvällar!!!
Magnus Betnér är ju så proffsig och vet precis hur han ska få publiken att följa hans minsta vink och få oss att asgarva (men det var inte bara han som fick oss att le …)
Betner_Ritz_29_500

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi var nog många som log även när vi fick maten … underbara smaker!

Till förrätt en Serranoskinka med  paprikacréme-

WP_20150828_19_33_28_Pro

 

Varmrätten blev en grillad flapsteak med bakade tomater, dragonvelouté och ört-och vitlöksrostad potatis 

WP_20150828_19_58_39_Pro

 

 

Till detta passade det utmärkt med en amerikansk Pinot noir från Hahn Winery som verkligen kompletterade den milda men smakrika varmrätten. Stor, fruktig doft och druvtypisk smak av körsbär och örter. Finns tyvärr inte på Systembolaget men snälla Andreas och Mattias, visst kommer den att finnas med på Kvarterets vinlista? 🙂

WP_20150828_19_30_55_Pro

 

 

 

 

 

 

 

 

Nästa standup är Kristoffer Appelqvist den 26 september så boka bord!
Vi ses väl där?!

OB_Brygga_kalender_appel-190x108