Vilken superkväll, det är så kul med dessa ”stand-up”kvällar!!!
Magnus Betnér är ju så proffsig och vet precis hur han ska få publiken att följa hans minsta vink och få oss att asgarva (men det var inte bara han som fick oss att le …)
Vi var nog många som log även när vi fick maten … underbara smaker!
Till förrätt en Serranoskinka med paprikacréme-
Varmrätten blev en grillad flapsteak med bakade tomater, dragonvelouté och ört-och vitlöksrostad potatis
Till detta passade det utmärkt med en amerikansk Pinot noir från Hahn Winery som verkligen kompletterade den milda men smakrika varmrätten. Stor, fruktig doft och druvtypisk smak av körsbär och örter. Finns tyvärr inte på Systembolaget men snälla Andreas och Mattias, visst kommer den att finnas med på Kvarterets vinlista? 🙂
Nästa standup är Kristoffer Appelqvist den 26 september så boka bord!
Vi ses väl där?!