Alla Helgona-rabatter!

Ni har väl snappat upp att butikerna även har öppet på alla helgons dag nu på lördag för första året någonsin? Jag jublar och det tycker jag ni ska utnyttja genom att planera in en mysig shoppingdag på stan!
Och så vill jag dela med mig av mina vitaminfavoriter som det dessutom är specialpris på på lördag på Hälsokraft! Bra va?
Nummer 1: Hårkontroll. Jag får ofta komplimanger och frågor om hur jag lyckas hålla mitt hår så tjockt och långt – här har ni rackaren som gör att mitt hår bara växer och växer. Dessutom har jag märkt att jag får färre kluvna hårtoppar vilket betyder färre frisörklippningar – en bra investering i ditt hår. Och faktiskt så hjälper den att hålla huden och naglarna i ett fint skick också. På lördag kan ni köpa 2-månadersförpackningen för 129: istället för 199:- Passa på!

20141030-180041.jpg
Nummer 2: D-Vitamin. Du vet väl att man behöver minst 15 minuters solljus på ett större område av kroppen VARJE dag för att fylla på depåerna av D-Vitamin? Vad som händer om man inte får det? Man blir trött, orkeslös och man kan t.o.m. bli nedstämd. Ingen höjdare. Jag började med D-vitamin förra hösten efter att ha kommit hem till vintertid och mörka kalla Sverige från sensommarvärme och ljusa kvällar i The Hamptons i slutet av oktober. Jag har aldrig tidigare behövt sova på eftermiddagen efter jobbet, men helt plötsligt var jag helt slut! Och det kändes som om jag gick i en dimma på dagarna. Efter 3 veckor fick jag nog, och fick reda på bristen av D-Vitamin och sen jag började äta tillskottet är all trötthet som bortblåst och det skulle kunna vara ljumma sena sommarkvällar med lite sömn varje natt! Har ni inte testat detta – gör det NU! Jag lovar att det funkar. 79:- kostar burken på lördag mot 139:- normalt.

20141030-180810.jpg
//Hårkontroll & D-Vitamin – Hälsokraft//

Vi ses på lördag!