A few grams of insta

20140828-020233.jpg

Vad jag pysslat med sen sist?
//Jag har avslutat semestern på en grekisk ö//Startat första jobbveckan i Norge med att äta frukost vid hotellets rooftop pool//Trendtips: Uppdatera höstgarderoben med något grått//Jag har blivit bjuden på lyxigt afternoon coffee//Bockat av Sthlm och jobbmöte, med den här gigantiska buketten//Springa för mig är terapi – med bästa musiken i lurarna såklart. Mitt nya armcandy som håller mobben på plats kommer från Nike/Intersport//Fått flera kommentarer om min strålande hy i det sista och näpp, jag tänker inte säga att jag har druckit gröna juicer, gått på en svindyr ansiktsbehandling eller skaffat mig en ny hudvårdsrutin. Hemligheten? Mitt puder från Smashbox/Kicks med det passande namnet Halo.//Den vanligaste frågan jag får? Tröttnar du aldrig på att resa och bo på hotell hela tiden? Mitt svar är lika självklart som det alltid varit; Nä, jag älskar det. Och hur skulle man kunna tröttna när man får så här fina välkomnanden?//Sneak peek. Snart på bloggen!//
Det här och mycket annat finner ni på @veronicasvensson1 på instagram.