A few grams of insta

20140113-153910.jpg
//Vad man kan pyssla med efter träningspasset på Hälsokompaniet? Slappna av i den här. Halleluja för en utpumpad kropp.//Min nya klänning från M&B Fashion är en riktig 10-poängare.//Man kan boka mig som stylist på event/företagshappenings och här ser ni ett av resultaten som jag hade inbokat i december. Pssst…frisyren är sååå enkel, men sjukt fin och varianter på denna har synts på varannan hollywoodkändis på röda mattan senaste tiden.//Tack Famest för att ni har valt mig som en av de snyggaste outfitsen 2013 – jag bugar och bockar.//Jag har varit en sjukling under julen och då är det extra kul när en sådan här bukett knackar på dörren. Vem som fixat dekorationen? Hedlunds Blommor.//Jag firade jul i kornblått.//Girls night out och jag sportar mina nya loose leather pants från M&B Fashion//Till hubbys födelsedag svängde jag ihop en smarrig smörgåstårta – almost done – bara räkorna fattas//Bättre bild på mina läderbrallor – jag matchar med klackar – no mercy//Vad jag och min bror pysslar med när vi inte gör photoshoots för Arvika Shopping? Fixar portfolios, PR- och produktbilder åt agenturer/företag. Här ser ni en reklambild vi fotade under julen.//Jag har bockat av julbord med kollegorna i Sverige i förra årets favvopaljettblåsa från Kappan.//Jag är barnsligt förtjust i julklappar som inte avslöjar någonting så man verkligen inte kan gissa vad som är i. Därför lägger jag allt i olika stora kartonger och slår in i enhetligt papper. Jag veeeeet, men jag älskar det.//

Mer dagliga uppdateringar hittar ni på: veronicasvensson1